De Jong

Hypotheek

De Jong Hypotheken is gevestigd in Den Helder, Schagen en Alkmaar. Onze hypotheekadviseur staat op deze kantoren voor u klaar met een advies op maat. Of het nu gaat om de financiering van een nieuwbouwwoning, een bestaande woning, een verbouwing of misschien het oversluiten van uw bestaande hypotheek, wij nemen de tijd om u te adviseren. 

Waarom een hypotheek via De Jong Hypotheken?
Het kopen of verbouwen van een huis is vaak spannend, maar ook ontzettend leuk. Terwijl u zich met de inrichting bezig houdt, zijn onze medewerkers bezig om de financiën voor u te regelen. Onze hypotheekadviseur bemiddelt tussen u en de geldverstrekker zonder dat dit aanvullende kosten met zich mee brengt. U kunt rekenen op een volledig en onafhankelijk advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Daarnaast regelen wij de administratieve afhandeling. Wij zorgen voor de juiste communicatie tussen notaris, makelaar en geldverstrekker.
En wanneer alles klaar is om uw akte bij de notaris te tekenen, dan helpen wij u bij het aanvragen van de voorlopige teruggave inkomstenbelasting.
Voor het afsluiten van een hypotheek betaalt u afsluitkosten. Wat wij voor uw geld doen hebben wij uitgewerkt in een stappenplan.

Ten slotte zorgen wij er ook nog voor dat uw verzekeringen helemaal aangepast worden aan de nieuwe situatie.

En u? U krijgt een zorgeloze start in uw (nieuwe) woning.

De rentevast periode van uw hypotheek loopt binnenkort af
Als uw rentevast periode binnenkort afloopt ontvangt u een aanbod van uw bank om de hypotheekrente wederom bij deze bank vast te zetten. Het is verstandig om niet direct op dit aanbod in te gaan maar om uw hypotheek dan eens tegen het licht te houden. Lees hierover meer in Hypotheekrente verlengen?.

Sparen ter aflossing van uw hypotheek
Tot 2013 was het als starter op de woningmarkt mogelijk een andere hypotheekvorm af te sluiten dan een annuïteiten- of lineaire hypotheek waarbij rente aftrek mogelijk was. Sinds 2013 mag de rente van een hypotheek (eigenwoningschuld) alleen nog worden afgetrokken als de hypotheek in maximaal 30 jaar tenminste via een annuïteiten-of lineaire hypotheek wordt afgelost. Als je reeds een eigenwoningschuld hebt zijn er ook andere vormen mogelijk.  

Aangesloten bij
Om u de best mogelijke dienstverlening te garanderen, zijn wij aangesloten bij belangrijke branche organisaties. Zo onderscheiden wij ons in hoog kwalitatief advies.


Meer informatieDe Jong     l     Disclaimer     l     Privacy statement     l     Sitemap