De Jong

Over ons

Fijn dat u geïnteresseerd bent en meer over ons te weten wilt komen. Om u overzichtelijk te informeren hebben wij een splitsing op onderwerp voor u gemaakt, zodat u eenvoudig de gewenste gegevens kunt vinden.

Het bedrijf
Onder het hoofdstuk Het bedrijf vertellen wij u graag meer over onze huidige organisatiestructuur en kantorennetwerk.

Onze ontstaansgeschiedenis en onze visie op vandaag en morgen vindt u daar ook. Onze cijfers komen aan bod en tenslotte lichten wij onze vacatures toe.

Beloningsbeleid
In het kader van onze wettelijke plicht is vastlegging van een aantal punten die betrekking hebben op het beloningssysteem van onze adviseurs noodzakelijk. Het beleid dat wij hanteren met betrekking tot beheerste beloning en het voorkomen van onzorgvuldige behandeling van onze klanten is hierop gericht. Het beloningsbeleid maakt deel uit van onze bedrijfsprocessen.

Klachtenbehandeling
Waar gehakt wordt, vallen spaanders…
Maar samen lossen we het op. Wanneer u een oplossing wenst voor een klacht, verzoeken wij u contact op te nemen. 

Aangesloten bij
Om onze dienstverlening aan de hoogst mogelijke kwaliteit te laten voldoen, hebben wij ons aangesloten bij meerdere brancheorganisaties.

Dienstverleningsoverzicht
Op de activiteiten van onze onderneming is de Wet op het financieel toezicht van toepassing. Eén van de eisen die uit deze wet voortvloeit is dat wij u tijdig informeren over wie wij zijn en hoe wij werken. Dit staat omschreven in het Dienstverleningsoverzicht

Geef uw mening
Graag willen wij van u weten wat u van onze site vindt. Met uw mening zullen wij trachten de informatie die u op de site zoekt te verbeteren.

Contact
Treft u niet de informatie aan die u zoekt, of heeft u vragen en/of opmerkingen, dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen: 0223 68 87 88.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen, dan neemt één van onze adviseurs contact met u op.De Jong     l     Disclaimer     l     Privacy statement     l     Sitemap