De Jong

Verzekering

U heeft met heel wat risico’s te maken. Daarom beschermt u uzelf en uw bezittingen goed. Een goede verzekering en risicoanalyse zijn daarbij een onmisbare schakel.

Het kiezen van de juiste verzekering is een ingewikkelde zaak. En als u eenmaal verzekerd bent, kan ook het verhalen van een schade op de tegenpartij of een verzekeringsmaatschappij niet altijd probleemloos gaan.

Een goed advies op het juiste moment is dan ook ontzettend belangrijk. De Jong Assurantiën is hiervoor uw eerste aanspreekpunt.

Als een van de grootste onafhankelijke assurantieadviseurs boven het Noordzeekanaal houden wij ons dagelijks bezig met advisering over het verzekeren van de meest uiteenlopende risico’s. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zorgen daarbij voor prima op maat gesneden verzekeringen en hypotheken, precies afgestemd op uw specifieke situatie. We gaan na of uw polissen nog wel up-to-date zijn, of u niet onder of dubbel verzekerd bent. Kortom, een goed advies op het juiste moment is voor u en voor ons een belangrijk uitgangspunt.

Naast verzekeringen kunt u bij ons terecht voor uw hypotheken, pensioenen, financiële diensten en particuliere belastingzaken.

Onze vakbekwame medewerkers kennen de mogelijkheden, verschillen en bijzonderheden. Zij weten de weg en komen altijd tot passende oplossingen. Daarmee kunnen zij u veel werk uit handen nemen.

Voorwaarden
Voor inzage van uw polisvoorwaarden kunt u kiezen uit de voorwaarden van het
De Jong Pakket en de overige voorwaarden.

Productwijzer wordt vervangen door verzekeringskaarten 
Het Verbond van Verzekeraars heeft in het verleden voor een aantal verzekeringen productwijzers opgesteld. Hier zijn veel gestelde vragen en antwoorden over de diverse verzekeringsvormen terug te vinden. Het is de bedoeling dat de verzekeringskaarten de productwijzers in de loop van de tijd in zijn geheel gaan vervangen.

In ons dienstverleningsdocument treft u informatie aan over onze werkwijze.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of
mailen, dan neemt één van onze adviseurs contact met u op.De Jong     l     Disclaimer     l     Privacy statement     l     Sitemap